Over mij

Hart & ziel in elke foto

Mijn eerste fotocamera kreeg ik voor mijn tiende verjaardag. Ik was meteen verkocht. Fotografie werd mijn passie tijdens mijn jeugd in Denemarken. Toen ik gedurende mijn studie het keuzevak Fotografie kon volgen, twijfelde ik geen seconde. De jaren daarna werd het gebruik van mijn camera vooral een leuke hobby; het maken van vakantiekiekjes, foto's van mijn prachtige gezin en onze huisdieren. 

De eerste ideeën om het fotograferen professioneel op te pakken kwamen op het voetbalveld. Urenlang stond ik langs de lijn bij de keeperstrainingen van mijn oudste dochter. Ik besloot mijn camera mee te nemen en zo haar trainingen en wedstrijden op beeld vast te leggen. Al snel volgden toernooien en sportevenementen voor onder andere de KNVB. Sportfotografie vond en vind ik ontzettend leuk, maar ik wilde mij ook ontwikkelen op andere gebieden. 

De vakopleiding Fotografie bij het DaVinci College in Gorinchem en Dordrecht bleek de juiste volgende stap. Ik leerde niet alleen veel over het vakgebied zelf, maar begon mij ook zeker te voelen in de fotografie. Mijzelf durven zijn en de foto's te maken die ik mooi vind. In fotografie vind ik mijzelf. En ben ik mijzelf. Vrolijkheid, passie en warmte horen bij mij en bij mijn fotosessies. 

Wat vind ik het meest fascinerende aan fotografie? Het spelen met licht. In allerlei verschillende settings. En daarmee net even wat extra's laten zien in een gewoon plaatje.